Karácsony

Decemberben minden vállalat életében elérkezik az évértékeléssel egybekötött kötelező lazítás, szórakozás estéje. Ezen az ünnepi rendezvényen a legkedveltebb vendéglátásforma az ültetett állófogadás, mely során a menüsor összeállításánál a hagyományos karácsonyi ételek (pulykasült, halászlé), desszertek (diós, mákos, fahéjas, narancsos desszertek) kerülnek kiválasztásra. Elmaradhatatlan dekorációs elemek (például karácsonyfa), különleges vendégváró falatok (sült gesztenye) tehetik még színesebbé céges partinkat.

Vendégváró ajánlatunk
Tálcákról kínált italok
Szegfűszeges forralt bor
Karácsonyi puncs

Apró finomságok
Helyszínen készített sült gesztenye és sült alma

Büféasztalunk választéka
Hideg ételajánlatunk

Aszalt paradicsomos Toscan jércefalatok bazsalikomos pácban
Rozmaringos Provencei malacpástétom Szarvasgombás vajban
Sajtpástétom mézes sültalma raguval szegfűszeges borzselében
Lazacpástétom joghurtos kapros túróval töltve

Salátabárunk
Mozzarellás bazsalikomos ruccola paradicsom raguban tálalva
Zöldsaláta diós sajt salátával és pirított csirkével
Baconos burgonyasaláta parmezánnal meghintve

Leveseink Chéfünk ajánlásával
Bajai halászlé tésztával
Karácsonyi tök-krémleves

Meleg ételek a hozzájuk illő körettel
Aszalt barackkal tűzdelt pulykasült pirított diómártással, sült körtével
Gesztenyés szarvasragu erdei gombás rétessel
Lazacfilé vajas zöldségekkel és fokhagymás gnoccival
Sertésszűz aszalt szilvával töltve baconos polentával
Zöldséges palacsinta batyu, paprikás mártással

Kenyérfélék: fehér és barna baguette és házi kenyér vegyesen
Mini zsemlék és kiflik: mákos, szezámmagos és sajtos

Desszertpultunk kínálata
Mézeskalácsos ünnepi almás rétes bormártással
Mini sütemény fantáziák
Whiskys profiterolle