Esküvő

A vidám, kellemes hangulatú lakodalom egyik fontos alkotóeleme a szemet-szájat gyönyörködtető, és persze kiadós vacsora. Magyarországon még mindig a legkedveltebb vendéglátásmód a felszolgálók által, tálakon szervírozott friss sültekből, köretből, savanyúságból álló menü, no és persze előtte egy ízletes leves. Ezen felül a svédasztalos tálalási forma is kezd teret hódítani, mely során minden kedves vendég maga válogathat az ízletes falatokból. Természetesen nem szabad megfeledkezni az éjféli menüről sem, legyen szó hagyományos ízekről vagy különlegesebb fogásról.

Leves ajánlatunk
Újházi tyúkhúsleves házi csigatésztával,
friss zöldségekkel, sok hússal
Gombakrémleves sajtos krutonnal

Meleg ételek kínálata konyhafőnökünk ajánlásával
6 személyes tálakból kínálva
Vörösboros vaddisznópörkölt galuskával

Vegyes sültes tálak körettel és salátával
Cigánypecsenye, friss fokhagymával
Roston pulykamell
Fasírozott, rántott borda, rántott karfiol és
gomba tartármártással
Gödöllői töltött csirkecomb

Köret: fűszeres steak burgonya, zöldséges párolt rizs

Házi savanyúság: uborka, almapaprika, káposztasaláta

Friss fehér kenyér szeletelve
Mini zsemlék és kiflik: vajas és sajtos

Éjféli vacsora kínálata
Mini töltött káposzta tejföllel, kakastaréjjal
A vacsorából megmaradt sülteket tálon kitesszük a büféasztalra
Majonézes burgonyasaláta baconnal, lyoni hagymával
Görögsaláta friss fetával és olívabogyóval