Díszétkezés

A jelszó: elegancia, kifinomultság, profizmus. A vendégek általában 10 fős körasztaloknál foglalnak helyet, a székek székselyemmel és masnival, az asztalok alapterítékkel, hangulatos dekorációval vannak díszítve. A különböző fogásokat, illetve a minőségi italokat felszolgálók kínálják a vendégeknek. Tökéletes vendéglátásformája például bálok, kiemelt események és exkluzív céges rendezvények számára.

Hideg előételünk
Szalajka-völgyi pisztrángtekercs stiftelt mandulával

Leveskínálatunk
Endrődi konyakos jérceleves

Meleg ételeink konyhafőnökünk ajánlásával
Portói borban párolt fehérpecsenye, hercegnő burgonyával és diókrémmel töltött párolt körtével

Kenyérfélék: fehér és barna francia baguette
Mini zsemlék és kiflik: mákos, szezámmagos, vajas, sajtos

Cukrászmesterünk finomsága
Csokoládéhabok feketén-fehéren narancsmártással